حسین قربانزاده، رئیس سازمان خصوصیسازی در چند استوری اینستاگرامی عامل بحرانهای مالی و حاشیههای استقلال را ضعف مدیریتی این باشگاه دانسته است: «مدیر پرسپولیس منابع بورس را هدر نداد ولی استقلال هدر داد، استقلال به بازیکن ۷۰۰ میلیونی، ۷ میلیارد و به ۲ میلیاردی، ۲۲ میلیارد داد.»
او نوشته است: «رفتار سازمان خصوصی سازی با هر دو باشگاه یکسان بود اما دلیل این سرنوشت متفاوت دو باشگاه، عملکرد مدیران آنهاست؛ مدیران استقلال همه منابع را خرج کردند و بدهی های کلان ایجاد کردند، مثلا فصل قبل با بازیکن دویست میلیونی، هفت میلیارد قرارداد بستند با بازیکن دو میلیاردی، بیست و دو میلیارد قرارداد بستند و ... ولی پرسپولیس این کار را نکرد و الان از همان منابع بورس که با استقلال مشترک دریافت کرده بودند، بیش از دویست میلیارد تومان در حسابش موجود است كه البته وثيقه وام بانک شهر است.»
قربانزاده نوشته که پرسپولیس بیش از استقلال درآمدزایی کرده است: «پرسپولیس بیشترین درآمدزایی را خودش داشت و حدود ۱۵۰ میلیارد تومان از اسپانسری و ... درآمد کسب کرد. اما مدیران استقلال نتوانستند در طول یک فصل از اسپانسری اینگونه درآمد کسب کنند.»
به ادعای رئیس سازمان خصوصیسازی، «سازمان برای حفظ حقوق هواداران به همان دلیل خاصه خرجی که باعث حذف از آسیا شد و ضمنا سوءاستفاده مدیر عامل، از آنها شکایت کرد. ضمنا مجددا با پیگیری و تضمین سازمان دو میلیون و پانصد هزار دلار وام برای هر باشگاه از بانک شهر برای پرداخت بدهیهای ارزی به آنها داده شد.
او همچنین در پاسخ به برخی گمانهزنیها درباره ممانعت خصوصیسازی برای رسیدن پول به استقلال نوشته: «من که یک سال و نیم است تمام تلاشم برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و موفقیت آنها و انضباط مالی آنها بوده چرا باید مانع بشوم؟ در تاریخ این دو باشگاه چه زمانی مدلی مثل سال ۱۴۰۱ طراحی شده که هر باشگاه بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان منابع بدست آورد؟ اصلا کدام پول از کجا آمده که من مانع بشوم؟»
قربانزاده درباره دخالت سازمان خصوصیسازی در هیات مدیره استقلال و پرسپولیس هم چنین پاسخ داده است: سازمان خصوصی سازی در انتخاب مدیر عامل و سرپرست باشگاه هیچ نقشی نداشته و ندارد. ما طبق توافق برای استقرار نظم مالی و جلوگیری از تکرار اشتباهات گذشته، سه عضو مالی، اقتصادی و حقوقی را پیشنهاد می کردیم و باده ها نفر مصاحبه کردیم و گزینه ها را انتخاب کردیم.»